Blendtec designer og produserer verdens sikreste og kraftigste høyhastighets-blendere. Alle Blendtec blendere er designet og montert i Utah, USA.

For over 45 år siden i California fikk Tom Dickson en blender i bryllupsgave som raskt sluttet å fungere. Dette gjorde oppfinneren og ingeniøren Tom både frustrert og fasinert og var starten på hans livslange misjon for å lage en blender som ikke går i stykker. Etter flere tiår med innovasjon er Blendtecs blendere blitt verdens mest sikre, avanserte og kraftige.

Blendtecs «knivblader» er opptil 80 % tykkere og 10 ganger sterkere enn andre blender-blader. Bladene er ikke skarpe, men mer som små «hammere» som med en fart på over 480 km/t nær sagt pulveriserer alt de kommer i kontakt med. Blendtecs patenterte femkantede kolber trekker ingrediensene mot bladene takket være det unike designet som gjør at man unngår at ingrediensene blir liggende mot kolbeflatene. Blendtec blendere har industriens kraftigste motorer og kan blende de vanskeligste ingredienser som is og frossen frukt til en perfekt jevn konsistens.

www.blendtec.no


 .