Nordic Ware ble etablert i Minnesota i 1946 av Dotty og hennes ektemann Dave som nettopp hadde returnert fra militærtjeneste under andre verdenskrig. Med en startkapital på kun 500 dollar ble en liten håndfull produkter lansert, alle med skandinavisk opprinnelse - som for eksempel krumkakejern.

Siden den gang har Nordic Ware solgt over 70 millioner bakeformer over hele verden. Produksjonen foregår den dag i dag ved fabrikken i Minnesota og Nordic Ware er fremdeles et familieeid selskap. Nordic Ware er nå verdens ledende produsent av premium bakeformer og har det desidert største og beste utvalget av alle design, fasonger og størrelser.

Årsaken til at bakeformene fra Nordic Ware har en helt unik detaljrikdom er at alle former er støpt og ikke formpresset slik enklere former blir produsert. I tillegg blir produktene fra Nordic Ware i så stor grad som mulig produsert i USA av amerikanske materialer. Dette bidrar til den fantastiske kvaliteten og forklarer hvorfor mange av Nordic Ware produktene kommer med livstidsgaranti!

www.nordicware.com


 .